U zocht op: airco installateurs

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Saltech

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Verliest u tijd met uw administratie? Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

The Airconditioning Company

Neerlandweg 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Daikin Superdealer.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Dbr Koeltechniek Design

Dendermondsesteenweg 90 -9270Laarne

Airconditioning installateurs koeling installateurs diepvriezers installateurs koeling commercieel installateurs koeling industrieel installateurs klimaatregeling installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs koeling insta

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.