U zocht op: airco installateurs

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aspeslagh

De Tonne 61 -9800Deinze

Wilt u graag airconditioning of centrale verwarming laten installeren? Kies dan zeker voor Aspeslagh bvba -Klimatec in Deinze (in de buurt van Gent, Waregem in Oost-Vlaanderen). Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Eldema

Wijnbergstraat 182 -8560Wevelgem

Algemene elektriciteit. Automatisatie. Airconditioning voor kantoren, winkels, horeca en particuliere woningen. Wij zorgen voor een belangrijke koelte tijdens de warme zomerdagen. Verdelers: Daikin, Carrier, McQuary, Midea.

Centrale Verwarming Vanmeerhaeghe

Szamotulystraat 13 -8700Tielt

Installaties airconditioning installateurs vloerverwarming klimaatregeling installateurs grondverwarming

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Dubois

Knokbeeklaan 98 -8930Menen

Dubois Control is een professionele en hoogtechnologische onderneming in airconditioning en high-end domotica die kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel draagt. Een terugblik op 28 jaar ervaring, ononderbroken innovatie, continue..

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Vanderstraeten

Venecoweg 8 -9810Nazareth

Koel- & vriesinstallaties - Koel- & vriescellen - Koeltoonbanken Koelmeubelen - Airconditioning-Daikin.Herstelling alle merken Winkelwagenkoeling- & inrichting