U zocht op: airco installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Van Kerkhoven Technical Services

Felix Roggemanskaai 17c -1501Buizingen

Van Kerkhoven TS BVBA is al meer dan 20 jaar specialist om aan buitenlucht warmte te onttrekken.Oude gasketel of mazoutketel veranderen? Van Kerkhoven TS BVBA bekijkt graag met u de verschillende mogelijkheden.

M.h. Technics

Ninoofsesteenweg 607 -1500Halle

M.H. Technics helpt u met de algemene elektriciteit, airconditioning, ventilatie, warmtepompen, centrale stofzuig systemen en zonne-energie.

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Airwell

Rue De L'artisanat 6 -1400Nivelles

De airconditioning apparaten van AIRWELL koelen en verwarmen voor dezelfde prijs en ze zorgen tevens voor een goede luchtfiltering, waardoor een optimaal comfort bereikt wordt in de behandelde lokalen.

Electrogel

Avenue Jean Hinckaert 20 -1380Lasne