U zocht op: airco installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Clima Comfort

Liersebaan 122 -2500Lier

Clima Comfort heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen, CV en luchtverwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en luchtbehandelingsinstallaties.

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Dk Solar

Predikherenlaan 70 -2500Lier

Bogaerts Elektro

Herenboslaan 4 -2500Lier

Wil u als particulier of bedrijf een elektrische installatie of toepassing laten plaatsen? Dan is Bogaerts Elektro uit Lier de geknipte partner voor u.

Heytec

Kelderveld 39 -2500Lier

Heytec is dé partner voor de installateur in de koel- en klimaattechniek.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Cedico Dak

Mallekotstraat 44 -2500Lier

Rv Install

Vakenderveld 5.1 -2500Lier

Wie bedrijfswageninrichting of elektriciteit zegt in Grobbendonk, komt al snel uit bij RV install.

Av.san

Antwerpsesteenweg 312 -2500Lier

Wij zijn een firma die reeds 21 jaar actief is in het vernieuwen of renoveren van uw woning.Ons doel betaat er in, U tevreden te stellen op gebied van het plaatsen van alle sanitair, verwarming, renovatie van uw badkamer of uw gehele woning.

A-box

Bremstraat 35 -2500Lier

Volledig uitgerust combi toilet dat makkelijk te plaatsen is in elke tuin en bij elk bedrijf, Luxueus ingericht mannen- en vrouwentoilet voorzien van alle comfort.

Remba

Waversesteenweg 204 -2500Lier

Regen op aanvraag, al meer dan 30 jaar ervaring Eigen installatieteam-Dienst naverkoop

Marine And Industrial Cleaning Services - Algemene Onderneming

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor "Marine and Industrial CleaningServices" en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Bovex

Gildestraat 17 -2500Lier

Studie- en adviesbureel voor veiligheid en energie. Van EPB verslaggeving tot Blowerdoor test.

Alibo

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor MIC - Marine and Industrial Cleaning NV MIC,M.I.C.,industriële reinigingswerkzaamheden,industriële reiniging,reinigen,VCA voorschriften,VCA-gecertificeerd,ultrahogedruk werken,zandstralen,strippen van coatings,roest verwijderen,Va