U zocht op: airco installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Delta Industrial

Nijverheidsweg 8 -9820Merelbeke

Onze producten: koelaggregaten, warntewisselaars lucht-lucht, warmtewisselaars lucht-water, ventilatoren, vloeistofkoelers.

Incotech

Ambachtsweg 32 -9820Merelbeke

Incotech bvba werkt enkel met kwailiteitsmerken en selecteert zorgvuldig haar fabrikanten waarbij kwaliteit, fleibiliteit, technische ondersteuning en na verkoop service op de eerste plaats komen.

Dornob

Hundelgemsesteenweg 938 -9820Merelbeke

Wurx

Wederikweg 12 -9820Schelderode

Porbel Steel Frame Staalframebouw

Van Goethemstraat 47 -9820Merelbeke

Porbel Steel Frame is de specialist in Staalframebouw, Energiezuinige en Circulaire gebouwen. Het is ons bedoeling steeds innovatief te zijn, het bouwprocédé 100 % te beheersen en de steeds strenger wordende normeringen voor te zijn.

Hoedekie

Ambachtsweg 30 -9820Merelbeke

Van Damme Willy En Zoon

Fraterstraat 37 -9820Merelbeke

Sanitair, verwarming, koeling, airco, centrale stofzuigers.

Emaco International

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

Wij zijn industri?le en elektrotechnische installaties. U vindt bij ons de mensen en de middelen om kleine en grote projecten uit te voeren. Volgens de strengste veiligheidsvoorschriften ontwikkelen, nstalleren en onderhouden wij uw installaties.

Marc Sanitair & Cv

Gontrode Heirweg 152 -9820Bottelare

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitaire installaties. U kan op ons beroep doen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, plaatsing en onderhoud. Ook lood-,koper- en zinkwerken behoren tot ons takenpakket.

Twintech

Burg. Maenhautstraat 81 -9820Merelbeke

Derolucq

Hundelgemsesteenweg 245a -9820Merelbeke

Elvp

Gaversesteenweg 385 -9820Merelbeke

Klimatec Consulting

Hukkelgemwegel 4 -9820Merelbeke

Het bedrijf KTec werd opgericht in 1998 en biedt tegenwoordig ook een afzonderlijke onderhouds- en hersteldienst aan. Onze specialisaties vandaag de dag zijn airconditioning en stralingsverwarming.

Geo-thermics

Bosstraat 54 -9820Schelderode

Geo-Thermics ontwerpt en realiseert duurzame geothermieconcepten op basis van verticale grondboringen en energiezuinige warmtepompen voor verwarming, passieve koeling, sanitair warm water voor particuliere woningbouw en bedrijven

Peusens Dirk

Hundelgemsesteenweg 1340 -9820Schelderode

Europees Ontwikkelings- En Consultcentrum

Sint-annastraat +36 -9820Merelbeke

Zeefdrukkerijen graveurs letters kleefletters gevelletters gevelmarkeringen nummerstempels slagstempels spuitsjablonen stempels letters logos lettersystemen logos zelfklevende letters belettering graveren laser glasgravure graveerwerken kascliches laser

Notte - Volckaert Interieur & Bouw

Industriepark 15 -9820Merelbeke

Schrijnwerk-wanden-verlaagde plafonds- schilderwerken-behangwerk-spuittechniek- brandwerende verf. Vloerbekleding-vasttapijt-linoleum-PVC- tapijttegels-rubber-laminaat-parket- fineerparket-epoxy. Totaalinrichting en verbouwingswerken Kantoor

Ventomatic

Chrysantenstraat 59b -9820Merelbeke

Ventomatic, reeds meer dan 40 jaar gefocused op het aanbieden van luchttechnische oplossingen voor Industrie, Horeca en Privé.

Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.