U zocht op: airco installeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ameel Koeltechniek

Houthulstseweg 69 -8920Poelkapelle

KT-ameel Koeltechniek is een erkend specialist in airconditioning en koeltechniek en staat garant voor hoge kwaliteit. De klant staat op de eerste plaats, dit garanderen we door een team van vakmensen dat steeds tot uw beschikking staat.

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Jasper Timmerman Koeltechniek [jtk]

Toevluchtweg 13a -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Jasper Timmerman Koeltechniek ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt koel- vries- en airconditioning systemen in alle soorten en maten, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf dat u graag adviseert ...

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Esp-projects

Pervijzestraat 17 -8600Diksmuide

Op 17 september 2009 werd het bedrijf opgericht door Pieter Markey en Marc Ruant en is sindsdien een referentie geworden in de streek op vlak van hernieuwbare energie voor huizen en bedrijven.

Daikin Ac

Zandvoordestraat 300 -8400Oostende

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Climeco

Poelkapellestraat(wrb) 11 -8840Staden

Totale technische installaties in nieuwbouw en verbouwing, centrale verwarming, vloerverwarming, gas- en stookolieketels, centrale stofzuiger, ventilatie, sanitaire installaties, regenwaterpompen en waterleidingen, inrichten badkamers