U zocht op: airco onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Daeninck & Deweerdt

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Daeninck & Deweerdt is een ervaren speler in de wereld van HVAC, sanitair en piping. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw installatie- en onderhoudsprojecten.

Demtec Services

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Demtec Services is gespecialiseerd in technisch onderhoud en de daarbij horende herstellingen bij bedrijven, openbare instellingen, ziekenhuizen retailketens en andere professionele klanten.

Plastotherm

Kiewitstraat 181 -3500Hasselt

Bespaar heel wat op uw CV-installatie! Bouwen kost zeer veel geld, dit hoeven we u niet meer te vertellen. Door het zelf leggen van uw CV- en sanitaire installatie bespaart u een hele brok op uw bouwbudget.

Paesmans

Gouverneur Roppesingel 2 -3500Hasselt

Met onze vijf locaties in Limburg is er altijd wel een vestiging in uw buurt. We ontvangen u graag voor de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, alsook voor onderhoud en herstellingen aan uw Renault of Dacia.

Vandenbriele

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Alle know-howrond verwarming, ventilatie,sanitair en leidingwerkonder één dak

Cuvenet

Trekschurenstraat 190 -3500Hasselt

A.e.w.

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Elektriciteit, verlichting of onderhoud?Wij laten u het licht zien.

Las Center

Gouverneur Verwilghensingel 22 -3500Sint-lambrechts-herk

U koopt uw lastoestellen, gereedschappen en andere verbruiksmaterialen om prachtige realisaties te maken. Daarom moet u kunnen vertrouwen op de inzetbaarheid van deze producten

Houben

Prins-bisschopssingel 36 -3500Hasselt

Niets belangrijker dan een ijzersterke basis. Van de eerste gesprekken tot de laatste inspanning, wij denken de hele weg met je mee. Hoe we jou het best kunnen helpen, dat bespreken we graag samen.

Zet

Genkersteenweg 419 -3500Hasselt

Grasmonkey

Genkersteenweg 313b -3500Hasselt

Kunstgras Expert in Limburg. Ontdek onze kunstgrassen snel, voor elke situatie bieden wij het perfecte kunstgras en de aanleg ervan.

Van Mossel Pcds Limburg

Hellebeemden 2a -3500Hasselt

AUTOGARDEN HASSELT GENK Welkom Welkom op onze nieuwe site. In naam van alle medewerkers bij Autogarden, willen wij u bedanken om onze website te bezoeken. Wij hopen dat deze website een hulpmiddel voor onze vrienden en klanten kan zijn en kijken er n

Verkeers- & Veiligheidssignalisatie

Veldstraat 107 -3500Hasselt

Verhoogde veiligheid op de bouw dankzij veiligheidskledij en ademhalingsbescherming