U zocht op: airco onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Midas

Torhoutsesteenweg 349 -8400Oostende

Wij zorgen voor het onderhoud van uw wagen, de uitlaat, airconditioning, remmen, schokdempers, banden, aandrijfassen en batterijen. Kom eens langs!

Arnold Cv Devriendt Dirk

Arthur Vanhouttelaan 19 -8400Oostende

U kunt bij ons terecht voor condensgasketels, waterverwarmers, boilers, keuring gasketels en hernieuwbare energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

Helsmoortel Rik & Nick

Leeuwerikenstraat 182 -8400Oostende

Seys & Co

Torhoutsesteenweg 634 -8400Oostende

Comfortabel door het leven met Seys & Co! Onze vakmannen helpen u graag uit de nood met uw vraag rond centrale verwarming, sanitaire installaties, het opsporen van lekken, ontstopping, renovaties, onderhoud en depannage of stookplaatsen.

Mares Electriciteitswerken

Voorhavenlaan 39 -8400Oostende

Kwaliteit en oog voor detail maken het meer dan de moeite waard om met ons in zee te gaan voor al uw verbouwingen, nieuwbouwprojecten, onderhoud van gebouwen, industriële projecten, enz

Vansevenant - Vandamme

Aimé Liebaertstraat 32-34 -8400Oostende

Clemaco Trading

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

Oostende - ContactClemaco Energy Systems in Oostende brengt de zon bij u thuis met diverse zonne-energie systemen en panelen.

Sanitrend

Verenigingstraat 39 -8400Oostende

Sanitrend is een bedrijf dat gegroeid is door de jaren heen naar een serieuze onderneming met een klantenbestand om U tegen te zeggen. Gestart als klein installateur (eenmanszaak) voor particuliere woningen zijn we vandaag gegroeid tot een ...

Manforce

Annemie Brackxstraat 12 -8400Oostende

Welkom bij MANFORCE - Jouw Partner in Efficiënte Renovaties! Onze gedntegreerde aanpak coördineert isolatie, pleisterwerk, schilderwerk en meer, minimaliseert vertragingen en maximaliseert efficiëntie. Met hoogwaardige materialen

Tomic

Torhoutsesteenweg 12 -8400Oostende

Matemi

Kuifeendstraat 26 -8400Oostende

Deschoemacker Peter

Thomas Van Loostraat 42 -8400Oostende

P-events is Uw partner voor al uw evenementen, feestjes, beurzen, ...

Clemaco Contracting

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

Ter Steene

Torhoutsesteenweg 704 -8400Oostende

Sanecal

Archimedesstraat 60 -8400Oostende

Sanecal wordt opgericht in 1967. In die begindagen legt oprichter Eugeen Castelein zich toe op centrale verwarming en sanitair.Op uitdrukkelijke vraag van de klantenkring neemt hij al snel ook elektrische installaties en airco´s voor zijn rekening.

G. De Preter

Annemie Brackxstraat 9 -8400Oostende

Bij NV G. De Preter is men gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, elektrische- en sanitaire installaties. Dit met tal van referenties in de appartements- en woningbouw, zowel in de private als in de openbare sector.

Hd Elektriciteitswerken

Chrysantenstraat 101 -8400Oostende

Algemene elektriciteitswerken, automatisatie, onderhoud, renovatie. Van nieuwbouw, particuliere installaties en van KMO's 77 depanage