U zocht op: airco plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cold-tech Refrigeration

Wagenstraat -2490Balen

Cold-Tech Refrigeration is een jonge en dynamische onderneming die zich toespitst op het installeren, herstellen en onderhouden van airco - warmtepomp systemen, frigo en diepvries toepassingen en ijsmachines.

Gebrs. Bruyninckx

Kerkstraat 89 -2490Balen

elektrohandelaar in verlichting,verwarming,beveiliging,huishoudelektro.....

Abmr

Forcitestraat 50 -2490Balen

Hosk

Postelweg 70 -2490Balen

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Cosdep Benelux

Bankei 8 -2490Balen

Beste raad en advies, vrijblijvend zonder aankoop verplichtingen!De kwaliteit van onze toestellen. Ik werk enkel met het beste, dat betekent voor mij, minder na-service en tevreden eindgebruikers!

Elex

Polkaweg 3 -2490Balen

Het bedrijf voert elektriciteitswerken uit en plaatst ventilatiesystemen bij particulieren en kmo`s.

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...