U zocht op: airco service

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ite

Europark-oost 24 -9100Sint-niklaas

ITE Complete service package for the refrigeration and air-conditioning industries ITE Complete service package for the refrigeration and air-conditioning industries

Serwir Renardeau

Koningin Astridlaan 57 -9100Sint-niklaas

Serwir hotel Sint-Niklaas is een riant viersterren hotel dat naast de 37 kamers beschikt over een restaurant “Renardeau”, een brasserie “The Balloon”, een cosy bar en uitzonderlijke seminariefaciliteiten.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Feestzalen Roxy

Nieuwkerkenstraat 297 -9100Sint-niklaas

Feestzalen van 20 tot 300 personenHuwelijksfeesten, communiefeestenAlle feestelijkhedenEvenementen met optredens van artiestenEigen keuken - Airco aanwezigSfeervolle chalet in unieke tuinGelegenheid voor recepties, personeelsfeesten ...

Ehon-services

Destelwijk 128 -9100Sint-niklaas

Domica

Grote Heimelinkstraat 204 -9100Sint-niklaas

Viento

Kuildamstraat 55 -9100Sint-niklaas

VIENTO is een jong en enthousiast bedrijf dat zich toelegt op de installatie van balansventilatie met warmterecuperatie. Wij bieden onze klanten graag een ventilatiesysteem van hoogwaardige kwaliteit en zorgen zo mee voor een gezond binnenklimaat.