U zocht op: airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Keysers Koeltechniek

Antwerpsesteenweg 373 -2390Westmalle

Keysers koeltechniek is gespecialiseerd in alle koeltoepassingen,zowel voor industri?le als residenti?le toepassingen.Om wat meer te weten te komen over ons bedrijf, kan u hiereen kort overzicht van onze geschiedenis bekijken.

Maes Leo

Irislaan 5 -2390Malle

De firma Leo Maes bvba is al meer dan 30 jaar actief in de interieursector. Wij spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en plaatsen van complete interieuroplossingen.

Cuypers Koeltechniek

Molendreef 24 -2390Malle

Cuypers Koeltechniek,gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koel-, vries- en airconditioning-installaties.

Velino Invest

Ambachtsstraat 16 -2390Malle

morehouse.be perslucht drogers persluchtdrogers koeltechniek koper koperverwerking tubing tube bending componentenbouw

Warmtepompen Nuyens

Sint Laurentiuslaan 3 -2390Malle

Onze specialiteiten zijn warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen.

Algemeen Bouwbedrijf M.c.m.

Energieweg 12 -2390Malle

Al 3 generaties lang bouwen wij met mensen voor mensen. Een hechte groep die luistert en zoekt naar de beste oplossingen samen met u.

Willemsens En Zonen

Brechtsesteenweg 45 -2390Malle

Het team van Willemsens & Zn bestaat uit loodgieters, chauffagisten, metsers, dakwerkers, elektriciens, vloerders en tegelzetters… Allen stuk voor stuk gekozen voor hun vakbekwaamheid. Ook het team van onderaannemers werd onder dezelfde loep gekozen.

Continental Energy Systems

Industrieweg 26 -2390Malle

Continental Energy Systems is onderdeel van de in Nederland gevestigde LekHabo Groep. Wij zijn wereldwijd actief op het gebied van productie en installatie van warmtekracht-installaties (WKK).

Cars De Meutter

Turnhoutsebaan 129a -2390Malle

Ageres

Steenovenstraat 2a -2390Malle

Atn bekijkt een oplossing op een ergonomische, economische en technische manier die de klant of partner het beste uitkomt.

Ageres Telecom Networking

Steenovenstraat 2a -2390Malle

Atn is ervaren op het aanbieden van meerdere oplossingen dan netwerk infrastructuur alleen. Zowel voor de privé als de KMO, retail en de industrie kunnen wij een oplossing of concept aanbieden voor u op maat

Adis

Oude Baan 16 -2390Malle

Danipedi

Brechtsesteenweg 45 -2390Malle

Ageres Construct Solutions

Steenovenstraat 2 -2390Malle

Schrijnwerk, Schilderwerk, Sanitair, Elektriciteit, Verbouwingen,

Garage Peeters

Antwerpsesteenweg 133 -2390Malle

Garage - Auto-elektro Peeters is gespecialiseerd in tweedehands klasse wagens en alle auto-elektro! Garage - auto-elektro Peeters Garage Peeters, garage, tweedehands wagens, klassewagens, bmw, VW, Audi, Mercedes, Seat, occassie, auto, hifi, velgen, n