U zocht op: airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Garage Haestincks

Antwerpsestraat 554 -2850Boom

Subaru Benelux - Choose language FranAais Nederlands Copyright c N.V. SUBARU BENELUX 2007. All Rights Reserved. Sitemap| Disclaimer

Van De Velde

Antwerpsestraat 106 -2850Boom

Wij bieden zowel op vlak van verwarming als sanitair een zeer uitgebreid gamma.Wij verzorgen niet enkel volledig afgewerkte projecten, maar bieden op uw maat gemaakte pakketten voor zelfplaatsing. Uiteraard met de nodige technische ondersteuning.

Asaniverko

Kortestraat 17 -2850Boom

Wij zijn een bedrijf dat als doelstelling heeft zéér dringende herstelling aan verwarmings- of sanitair-installaties op te lossen in een zo kort mogelijke termijn, binnen een wettelijk kader.

Volker Wessels Telecom Belgium

Rupelweg 5 -2850Boom

VolkerWessels Telecom is totaalaanbieder in telecomtechnologie. De belangrijkste constante in de ontwikkeling van telecommunicatie is de voortdurende verandering. Nieuwe technieken maken steeds meer mogelijk.

Forceville

Colonel Silvertopstraat 19-23 -2850Boom

Forceville te Boom, Rupelstreek, is allang geen kolenhandelaar meer. Een bedrijf dat ooit in 1910 zo is begonnen, is nu gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsinstallaties en het onderhoud ervan (ook zeldzame verwarmingsketels).

Wve & Co

Peter Benoitstraat 34 -2850Boom

De firma WVE & CO heeft de nodige vakkennis op gebied van IT (computers, informatiesystemen, telecom, …). Wij staan in voor het ontwikkelen en beheren van netwerken, systemen… dit alles op maat van uw noden.

Pro-solution

Hospitaalstraat 22 -2850Boom

Wij hebben steeds een professionele slotenmaker beschikbaar. Wij hanteren transparante prijzen, werken enkel met kwalitatieve materialen en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.

Decostruct

Neteweg 9-11 -2850Boom

Bij Decostruct kan u terecht voor de realisatie van uw bouwproject. Zowel voor renovatie als nieuwbouw.

Hebic

Hoek 119 -2850Boom

U kan bij ons terecht voor alle vloer- en wandbekleding voor uw bestelwagen. Dankzij onze computergestuurde machines worden deze perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier.