U zocht op: airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Delta Industrial

Nijverheidsweg 8 -9820Merelbeke

Onze producten: koelaggregaten, warntewisselaars lucht-lucht, warmtewisselaars lucht-water, ventilatoren, vloeistofkoelers.

Incotech

Ambachtsweg 32 -9820Merelbeke

Incotech bvba werkt enkel met kwailiteitsmerken en selecteert zorgvuldig haar fabrikanten waarbij kwaliteit, fleibiliteit, technische ondersteuning en na verkoop service op de eerste plaats komen.

Ats Technics

Karel De Roosestraat 15 -9820Bottelare

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica.

Klimatec Consulting

Hukkelgemwegel 4 -9820Merelbeke

Het bedrijf KTec werd opgericht in 1998 en biedt tegenwoordig ook een afzonderlijke onderhouds- en hersteldienst aan. Onze specialisaties vandaag de dag zijn airconditioning en stralingsverwarming.

Dornob

Hundelgemsesteenweg 938 -9820Merelbeke

Wurx

Wederikweg 12 -9820Schelderode

Porbel Steel Frame Staalframebouw

Van Goethemstraat 47 -9820Merelbeke

Porbel Steel Frame is de specialist in Staalframebouw, Energiezuinige en Circulaire gebouwen. Het is ons bedoeling steeds innovatief te zijn, het bouwprocédé 100 % te beheersen en de steeds strenger wordende normeringen voor te zijn.

Hoedekie

Ambachtsweg 30 -9820Merelbeke

Van Damme Willy En Zoon

Fraterstraat 37 -9820Merelbeke

Sanitair, verwarming, koeling, airco, centrale stofzuigers.

Emaco International

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

Wij zijn industri?le en elektrotechnische installaties. U vindt bij ons de mensen en de middelen om kleine en grote projecten uit te voeren. Volgens de strengste veiligheidsvoorschriften ontwikkelen, nstalleren en onderhouden wij uw installaties.

Twintech

Burg. Maenhautstraat 81 -9820Merelbeke

Marc Sanitair & Cv

Gontrode Heirweg 152 -9820Bottelare

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitaire installaties. U kan op ons beroep doen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, plaatsing en onderhoud. Ook lood-,koper- en zinkwerken behoren tot ons takenpakket.

Merfit

Driekoningenplein 1 -9820Merelbeke

Derolucq

Hundelgemsesteenweg 245a -9820Merelbeke

Geo-thermics

Bosstraat 54 -9820Schelderode

Geo-Thermics ontwerpt en realiseert duurzame geothermieconcepten op basis van verticale grondboringen en energiezuinige warmtepompen voor verwarming, passieve koeling, sanitair warm water voor particuliere woningbouw en bedrijven

Peusens Dirk

Hundelgemsesteenweg 1340 -9820Schelderode

Europees Ontwikkelings- En Consultcentrum

Sint-annastraat +36 -9820Merelbeke

Zeefdrukkerijen graveurs letters kleefletters gevelletters gevelmarkeringen nummerstempels slagstempels spuitsjablonen stempels letters logos lettersystemen logos zelfklevende letters belettering graveren laser glasgravure graveerwerken kascliches laser

Elvp

Gaversesteenweg 385 -9820Merelbeke

Notte - Volckaert Interieur & Bouw

Industriepark 15 -9820Merelbeke

Schrijnwerk-wanden-verlaagde plafonds- schilderwerken-behangwerk-spuittechniek- brandwerende verf. Vloerbekleding-vasttapijt-linoleum-PVC- tapijttegels-rubber-laminaat-parket- fineerparket-epoxy. Totaalinrichting en verbouwingswerken Kantoor

Ventomatic

Chrysantenstraat 59b -9820Merelbeke

Ventomatic, reeds meer dan 40 jaar gefocused op het aanbieden van luchttechnische oplossingen voor Industrie, Horeca en Privé.

Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.