U zocht op: airconditioning bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Okofen Belgium - Stroomop

Kattestraat 81 -8520Kuurne

ÖkoFEN is specialist voor pelletverwarmingen en een toonaangevende aanbieder van verscheidene oplossingen voor uiteenlopende toepassingen op basis van hernieuwbare energie.

Cvm-pcm

Industrielaan 8 -8520Kuurne

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle EHBO materiaal. Wij bieden een onberispelijke service en geven u indien u wenst, alle informatie en advies ivm Eerst Hulp.

Quartier

Pieter Verhaeghestraat 26 -8520Kuurne

Quartier is een installatiebedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve technische installaties.…l

Natuursteenbedrijf Vandenbroucke

Muldersweg 1 -8520Kuurne

Natuursteenbedrijf Vandenbroucke te Kuurne, never say stone is just stone! Revêtements des murs et sols, Natuursteenbedrijf Vandenbroucke, 8520, Kuurne, Belgique, Belgie, proximedia,keukens,tafels,terrassen,blauwsteen,badkamers,schouwen,tuindecoratie

Bcv Works

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Om het totaalpakket van HVAC-S te kunnen aanbieden, besloot CEO Kurt Declerck om drie sterke bedrijven met een eigen specialisatie - BCV, SDB en Fluxo - samen te brengen in één groep, Techbox.

Moenens Marino

Lentedreef 10 -8520Kuurne

Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf in regio Kortrijk voor uw asfaltwerken, dakwerken en/of gevelwerken?

Kvb Consult

Kapittelstraat 7 -8520Kuurne

Stroomop

Kattestraat 81 -8520Kuurne

Naast pelletketels voor gezinswoningen, biedt OkoFEN ook toestellen aan met een groter vermogen. Perfect geschikt om hotels, sporthallen, bedrijfsgebouwen, ... te verwarmen.

Vandeginste

Kortrijksestraat 184 -8520Kuurne

Vandeginste bvba te Kuurne - sanitaire inrichting, centrale verwarming, resitrix EPDM, zink- en koperwerken, asfalt Vandeginste BVBA Vandeginste ,Vanbeginste,8520,Kuurne,Belgie,Vandeginste,verwarming,platte daken,loodgieter,cv,zinkwerken,zink,koperwe