U zocht op: airconditioning bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Arco

Brandstraat 22 -9160Lokeren

Verhoog de levenskwaliteit thuis of de efficiëntie van uw werknemers met een airconditioning systeem. Airco : zowel koelen als verwarmen, ook bij vrieskou buiten.

Climacon

Kruinstraat 4 -9160Lokeren

Climacon, Uw partner voor commerciële en industriële airconditioning en warmtepompen.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Alfa Technical Installations

Spieveldstraat 51 -9160Lokeren

Alfa Technical Installations is een ervaren engineering en installatiebedrijf voor technische installaties op de professionele en industriële markt. Van airco tot verwarming, ventilatie, klimaatregeling, koeling, brandbeveiliging, sanitair en piping.

Gheldof Guy

Gentse Steenweg 272 -9160Lokeren

Gheldof Guy BVBA is uw partner voor Verwarming, Sanitair, Ventilatie, Badkamerrenovaties, Zonneboilers, Warmtepompen en Micro-Warmtekrachtkoppeling. Gevestigd in Lokeren, Oost-Vlaanderen.

Linea Trovata Suntec

Brandstraat 9 -9160Lokeren

Linea Trovata is een internationale onderneming die duurzame en slimme energieoplossingenaanbiedt op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.