U zocht op: airconditioning bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Saltech

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Verliest u tijd met uw administratie? Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Rentokil Hygiene

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Rentokil Experts in hygiene maakt onderdeel uit van Rentokil Initial, wereldwijd actief met 79.000 medewerkers in 49 landen en marktleider op het gebied van bedrijfshygiëne. Rentokil Initial staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige...

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Arco

Brandstraat 22 -9160Lokeren

Verhoog de levenskwaliteit thuis of de efficiëntie van uw werknemers met een airconditioning systeem. Airco : zowel koelen als verwarmen, ook bij vrieskou buiten.

Koeltechniek Verlinden

Pedro Colomalaan(bor) 8 -2880Bornem

Koeltechniek Verlinden werd opgericht in 1974 in Liezele, te Puurs. Gestart als éénmanszaak, is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een familiebedrijf met meerdere medewerkers.Ons bedrijf is werkzaam op zowel nationaal, als op internationaal

Jcs Airco

Leo Verbeecklaan 2 -2070Zwijndrecht

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf werkzaam in HVAC.Na een 15-tal jaar ervaring in deze sector hebben we besloten om onze eigen firma op te richten.