U zocht op: airconditioning installateurs

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stokjes

Havenlaan 7 -3980Tessenderlo

Rco

Wijerstraat 67 -3510Spalbeek

Deservis

Lammerdries 3 -2440Geel

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België. Met 280 werknemers, is de groep actief in de industriële, commerciële, particuliere en publieke sector.

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.

Lvc Zon

Heuveneindeweg 107 -3520Zonhoven

LVC zon heeft al jaren een reputatie van groothandel MET support na levering. Als onze klanten installateurs kunnen beroepen op de expertise van door ons verdeelde producten.

Alles Over Installatie

Varenstraat 102 -3530Houthalen-helchteren

Alles Over Installatie

E.p.s.v.

Varenstraat 102 -3530Houthalen-helchteren

E.P.S.V. te Houthalen-Helchteren is de specialist in verlichtingsapparatuur. Tevens zijn we de specialist in algemene elektriciteitswerken. Wij garanderen steeds een vakkundig advies, een perfecte afwerking en een snelle opvolging.

Energie Control

Koeltorenlaan 12 -3550Heusden-zolder

Energie Control helpt u uw energiepeil te verlagen. Als bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in energiezuinige toepassingen, neemt Energie Control samen met u de stappen die moeten genomen worden om te komen tot een succesvolle installatie.