U zocht op: airconditioning kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Alles Over Installatie

Varenstraat 102 -3530Houthalen-helchteren

Alles Over Installatie

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Misaya

Kleine Hemmenweg 36 -3520Zonhoven

Na meer dan 20 jaar ervaring startte zaakvoerder Stephan Bogaerts als zelfwerkende patroon zijn eigen zaak, "Misaya". Misaya biedt u een oplossing voor al uw problemen in verband met koeltechnieken en ventilatiesystemen.

A.s.c.n.

Berkenlaan 48 -3500Hasselt

Airconditioning aan steeds toppromoties door rechtstreekse import. Luchtverwarming, verwarmen, koelen, ventileren, bevochtigen, filteren in één systeem. Voor woning, kantoor, industrie en horeca.

Racor

Lil 53 -2450Meerhout

Met een jarenlange ervaring in de verhuur van elektrische installaties, sfeerverlichting, verwarming en koeling voor evenementen en industriële projecten, weet RACOR haar klanten ondertussen perfect te adviseren bij de technische voorbereiding en uit

Vgs Energie

Sluis 271 271a -2400Mol

VGS Energie uit Mol is dé HVAC partner voor installatie en onderhoud van ventilatie en airconditioning, voor particulieren en bedrijven.