U zocht op: airconditioning prijs

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Scancar Onderhoud & Service 2.0

Bisschoppenhoflaan 525 -2100Deurne (antwerpen)

Scancar NV staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Clima & Partners

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Wij zijn een dynamische KMO met 15 jaar werkervaring in sectoren zoals particulieren, handelaars, bedrijven en industrieën. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de ideale installatie verhouding prijs kwaliteit kunnen aanbieden.

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Ducoffre Eddy Algemene Elektriciteitswerken

Hoviusstraat 6 -2800Mechelen

Eddy Ducoffre bvba uit Mechelen levert volledige elektrische installaties op maat, waarbij wij garant staan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zoeken we ook telkens naar energiebesparende elementen.

Nivo Install

Van Den Hautelei 124 -2100Antwerpen

Nivo Install levert al jaren op professionele wijze sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties en dakdichtingen in combinatie met geselecteerde kwalitatieve producten in een concurrentiële prijs/kwaliteit verhouding.

Brovan

Bredabaan 179 -2170Antwerpen

Sanitaire installaties vormen de hoeksteen van uw huis of kantoor.Daarom maakt Brovan er een erezaak van uw sanitair te plaatsen en te onderhouden.Jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen u de beste prijskwaliteitsverhouding.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...