U zocht op: airconditioning verdelers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Belklima

Speelhofdreef 56 -2970Schilde

U wilt het juiste klimaat voor uw woon- of werkomgeving? Een warmtepomp van Mitsubishi Electric is dan de oplossing.

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

Intercool

Satenrozen 1a -2550Kontich

Sinds 2012 is Intercool NV exclusief TOSHIBA distributeur voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..

Luyten

Alf.van Den Sandelaan 18 -2970Schilde

LUYTEN is een team, gespecialiseerd in het MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES airconditioning materiaal, met ervaring sinds 1988.LUYTEN is de exclusieve invoerder & verdeler van het MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES airconditioning materiaal.

F.h. Escoube Successeurs

Apostelstraat 14 -2000Antwerpen

Airconditioning verdelers koeltechnisch materieel airconditioning groothandel klimaatregeling groothandel klimaatregeling verdelers

Thercon

Langlaarsteenweg 166 -2630Aartselaar

Thercon België-Luxemburg, dé specialist op het vlak van warmtepompen, airconditioning, luchtzuivering en luchtverversing.

Gebroeders Olbrechts

Leliestraat 61 -2860Sint-katelijne-waver

Welkom op de site van garage GEBR. OLBRECHTS. Wij zijn reeds 25 jaar professioneel Ligier verdeler. Garage Olbrechts ligier, olbrechts, autoszonderrijbewijs, rijbewijs, 2-takt, diesel, onderhoud, herstellingen, occasie, ligierdealer, auto zonder rijb

Scancar Onderhoud & Service 2.0

Bisschoppenhoflaan 525 -2100Deurne (antwerpen)

Scancar NV staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal

Blue Heat

Kievitlaan 6 -2820Bonheiden

Onderhoud en verdeler van platenwarmtewisselaars in alle bedrijfssectoren zoals scheepvaart, chemie, voedingsindustrie en farmacie. Ervaring met alle merken en typen zoals Schmidt-Bretten, Bleu Hero, Api Heat Transfer, enz.

Albintra

Bistweg 80 -2520Broechem

Sinds 1971 neemt Albintra op de Belgische en Luxemburgse markt een belangrijke positie in als invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten voor handelaars in bouwmaterialen, hout, isolatiematerialen en bouwkunststoffen.