U zocht op: airconditioning zelf installeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Bocxlaer Stephanie

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Wij zijn een exclusief netwerk van airco installatie experten. We zijn gepassioneerd door airconditioning en warmtepompen.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Stallo

Eekhoekstraat 89 -9270Laarne

Stallo alles voor de doe het zelver:BinnenrioleringCentrale verwarmingVloer verwarmingLeidingen

Raf Smet

Stuurstraat 80 -9120Haasdonk

Wij installeren en onderhouden uw: Geothermische warmtepompenCondensatieketelsZonneboilersAirco-warmtepompen

Sack Zelfbouw

Frank Van Dyckelaan 16 -9140Temse

MET SACK STEEK JE GELD OP ZAKDankzij Sack Zelfbouw kan je meer dan je denkt. We begeleiden je, zodat je alles perfect installeert, met de glimlach! Hoe we dat doen? Door onze succesformule, zelfbouwpakketten & advies voor : verwarming, santitair, en

Blindeman Gebroeders

Baardegem-dorp 38 -9310Baardegem

Een specialist in centrale verwarming in de regio Aalst gezocht? Dan is Blindeman Luc, een bedrijf van vader en zoon met heel wat ervaring, de installateur die u zoekt!Naast het installeren van chauffage, zoals vloerverwarming, radiatoren en convec