U zocht op: airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Cairox Belgium

Hoogstraat 180 -1930Zaventem

Wij bieden totaaloplossingen voor HVAC-projecten aan professionele installateurs en ...

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Neu-jkf Benelux

Drukpersstraat 4 -1000Brussel

Notre métier :améliorer la qualité de l’airen milieu industriel

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.