U zocht op: airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jm Airconditioning

Ringlaan 35 -2240Zandhoven

Om een optimale kwaliteit te garanderen werkt JM Airconditioning uitsluitend met de produkten van Daikin.

Berghmans Installatiebedrijf

Zagerijstraat 28 -2240Zandhoven

BERGHMANS INSTALLATIEBEDRIJF BV is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de verwarmingssector, waardoor wij een rijke ervaring en expertise hebben opgebouwd.

Elny

Hallebaan 85 -2240Zandhoven

Wij installeren, onderhouden en verzorgen domotica, electriciteit in zijn breedste vorm, airconditioning, verwarming en stofzuiginstallaties

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

A-debosan

Driehoekstraat 136 -2240Zandhoven

P.a.c.o.

Sint Jozefstraat 6 -2240Zandhoven

Van Thillo

Oude Baan 17 -2240Zandhoven

Categorie: Centrale verwarming (Installatie van)

K.t.i. - W.t.i.

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

Als installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring kan u bij KTI-WTI terecht voor goede, energiezuinige installaties waarbij de zorg voor het milieu een belangrijke plaats inneemt.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Alc Automatisatie

Vierselbaan 42 -2240Zandhoven

hoogwaardige producten zoals garagepoorten, toegangspoorten, poortopeners, zonwering, rolluiken, parlo en videofonie. Een correcte plaatsing, door eigen gespecialiseerde techniekers, geeft u steeds vertrouwen in een installatie die u bij ons koopt.

Aviten

Vaartstraat 17 -2240Zandhoven

Hernieuwbare energie is een deugd en een noodzaak.Aviten installeert energiesystemen met als uitgangspunt:"Energie met minimale CO2-uitstoot".