U zocht op: airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Oke-auto-geel

Antwerpseweg 6 -2440Geel

Oke-Auto-Geel is een groot -en kleinhandel voor auto-onderdelen. U kan bij ons terecht voor uw wagen, vrachtwagen of industrieel voertuig. Naast kleinhandel zijn wij ook groothandel in alle auto-onderdelen. Wij zijn uw kleinhandel in auto...

Deservis

Lammerdries 3 -2440Geel

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België. Met 280 werknemers, is de groep actief in de industriële, commerciële, particuliere en publieke sector.

Autex

Winkelom 87 -2440Geel

Autex bvba, wij garanderen U een goede service aan de beste prijzen! Uitlaten : AUTEX bvba Autex bvba, trekhaken, uitlaten, catalysator, airco, algemeen onderhoud, 2440, Geel, Belgique, Belgie

Devis

Herentalseweg 48 -2440Geel

Na 1991 werd het bedrijf omgevormd tot N.V. en werd de focus gelegd op het ontwerpen en uitvoeren van installaties op het gebied van verwarming, klimatisatie, luchtbehandelig, airconditioning en staalconstructies.

Garage Carpentier

Winkelomseheide 235 -2440Geel

Verken de boeiende wereld van Mitsubishi Motors! Explorez le monde passionnant de Mitsubishi Motors! Mitsubishi Motors Belgium: Modellen - Test - Beleef - Geniet

Passerelle

Pas 121 -2440Geel

Hotel Verlooy****, gelegen in hetcentrum van Geel, opende begin 2005zijn deuren. Luxe, stijl en designtyperen de kamers die allenbeschikken over high speed internetacces, telefoon met rechtstreeksebuitenlijn, minibar, TV, radio,airco...

Vindur

Gemeenteheide 80 -2440Geel

Albutech

Fabriekstraat 39 -2440Geel

Albutech is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in juli 2010, maar gebaseerd op 25 jaar ervaring in diverse segmenten uit de HVAC sector.

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Indrana

Hollandsebaan 61 -2440Geel

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Energie & Warmtetechniek

Roshoevendijk 7 -2440Geel

Energie & Warmtetechniek zal dan ook met de uiterste zorg en professionalisme uw installatie voorbereiden, uitvoeren en opvolgen zodat u lange tijd zal kunnen genieten van uw investering.

Ebanista Gevelbekleding

Moestoemaatheide 21 -2440Geel

Ebanista plaatst uw gevelbekleding met professionele kennis van zaken!

Belmans & Zn

Tessenderloseweg 28 -2440Geel

Alle rioleringswerkenOntstoppingswerkenrioolgeuropsporingrioolcamera inspectiealle oproepen binnen de 24u actie

Certo

Westerloseweg 1 -2440Geel

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en – systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines,…

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Ventiserve

Brugweg 5 -2440Geel

VentiServe is specialist in het onderhoud van ventilatie en filters. Wij reinigen en onderhouden uw ventilatiesysteem. Vraag offerte!

Sanigo

Zandstraat 60 -2440Geel

Welkom bij SANIGO WELLNESS - Jouw wellness partner voor zowel particulier en professioneel SANIGO WELLNESS - Wellness partner voor particulier en professioneel -

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Auto 5

Antwerpseweg 81c -2440Geel

Geleid door zijn ervaring en uw verwachtingen, stelt Auto5 een groot gamma producten voor van de laagste prijzen over het Norauto gamma tot de grootste merken.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel