U zocht op: airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Lvc Zon

Heuveneindeweg 107 -3520Zonhoven

LVC zon heeft al jaren een reputatie van groothandel MET support na levering. Als onze klanten installateurs kunnen beroepen op de expertise van door ons verdeelde producten.

Veca Solar

Hazendansweg 14 -3520Zonhoven

Isolatiebedrijf Veca Solar beperkt zich niet alleen tot het isoleren van woningen en gebouwen, maar legt zich vooral toe op het opstellen van een totaaldossier. Daarbij wordt u met professionele begeleiding en advies bijgestaan.

Nys Ventilatietechnieken Plaatwerk

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies.Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product.

Misaya

Kleine Hemmenweg 36 -3520Zonhoven

Na meer dan 20 jaar ervaring startte zaakvoerder Stephan Bogaerts als zelfwerkende patroon zijn eigen zaak, "Misaya". Misaya biedt u een oplossing voor al uw problemen in verband met koeltechnieken en ventilatiesystemen.

Martin Vandereyt En Zonen

Senator A. Jeurissenlaan 1108 -3520Zonhoven

Houtskeletbouw, reeds 30 jaar onze passie!

Solartech

De Drij Dreven 261 -3520Zonhoven

Zowel particulieren als KMO’s kunnen rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis in centrale verwarming. We beschikken bovendien over een eigen servicedienst voor onderhoud en herstellingen.

E.w.g. Service

Beverzakbroekweg 122 -3520Zonhoven

Limburgs Klimatiseringsbedrijf

Kapelhof 11 -3520Zonhoven

Limburgs Klimatiseringsbedrijf voor al u oplossingen voor klimatiseringsystemen.

Yip´s Place

Heuveneindeweg 5b -3520Zonhoven

Zaken en familiediners sfeervol en uistraling van pure klasseGratis prijsofferte voor al uw feesten

Bouwbedrijf Hendrix

Senator A. Jeurissenlaan 1021 -3520Zonhoven

Een bouwbedrijf als geen ander. Het is onze strategische keuze om bewust klein en daardoor heel toegankelijk te zijn, zodat we in nauwe samenwerking met onze klanten hun droom kunnen realiseren.Wij kiezen voor een vlotte, duid

Aluzon

Boddenveldweg 7 -3520Zonhoven

Aluzon nv streeft ernaar de beste service te bieden aan haar klanten.Daarom kan u op een gebruiksvriendelijke wijze onze beschikbare producten bekijken. Al onze producten zijn onderverdeeld in categorieën

Ivizo

Wijerstraat 5a -3520Zonhoven

Electro-solutions

Kmo-zone Molenheide 4111 -3520Zonhoven

Insaver

Senator A. Jeurissenlaan 1160 -3520Zonhoven

Insaver is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in isolatietechnieken.Wij kiezen steeds voor kwaliteitsproducten en kwalitatief hoogstaande afwerking.Voor spouwmuur- en dakisolatie werken we samen met Knauf insulation.

Kantoormeubelen Erckens

Industrieweg-zuid 1407 -3520Zonhoven

Startpagina Erckens kantoormeubelen Zonhoven. Kantoormeubelen Erckens - Welkom op onze website Kantoorinrichtingen, Kantoormeubelen, Kasten, Stoelen, Tafels, Bureaus, Erckens, Buronomic, Pami, Eco, brandkasten, 2dehands, Erckens, Kantoormeubelen.