U zocht op: alles voor uw douche

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Huppe Belgium

Leuvensesteenweg 49 -1932Sint-stevens-woluwe

We geloven dat douches deze heel bijzondere plek zijn. Mensen trekken zich erin terug, om afstand te nemen van het gewoel van alledag en om nieuwe krachten op te doen. We willen u begeleiden bij de vormgeving van uw persoonlijke droomdouche

Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Facq

Gangstraat 20 -1050Elsene

U bent professional en vraagt zich af wat de mogelijkheden zijn bij FACQ voor een sanitair of verwarmingsproject?Op basis van uw aanbesteding werken we een gedetailleerde offerte voor u uit, met een voorstel voor alle benodigde producten.

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Toi Toi & Dixi

Hemelstraat 16 -1651Beersel

Welkom bij Toi Toi & Dixi - Comfort, Design en Luxueus !Hier vindt U sanitaire oplossingen voor al uw wensen – alles met één betrouwbare partner.U kunt kiezen uit: Mobiele toiletten, Sanitairecontainer en Douchewagens.