U zocht op: alles voor uw keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Mercuri International

Belgicastraat 1 -1930Zaventem

Taking (your) Sales to a Higher Level, daar gaan we voor ! De succesvolle methoden van Mercuri International zijn ontwikkeld om uw sales resultaten te verhogen. Of het nu gaat over uw sales team of over uw sales management, onze trainingen gaan u...

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.