U zocht op: alles voor uw keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Purena

Populierenstraat 15 -9280Wieze

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit.

Jolie

Oudenaardsesteenweg 610 -9420Erpe-mere

Jolie heeft een uitgebreid wijnaanbod. Wij verzorgen alle feesten, evenementen van A tot Z en wij verhuren alle materialen aan de scherpste prijzen. Van kleine feestjes tot grote VIP-arrangementen organiseren wij voor u of uw bedrijf.

Aquasecurity

Industrielaan 20 -9300Aalst

Betrouwbare brandblusinstallaties. Eén aanspreekpunt voor uw automatische brandblussing : sprinkler – blusgas – blusschuim.