U zocht op: aluminium platen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Testas

Jacobsveldweg 12 -2160Wommelgem

Als belangrijk voorraadhouder van halffabricaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal, heeft TESTAS als doel om kwalitatief de beste en meest uitgebreide dienstverlening in de distributie van deze halffabricaten aan te bieden.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Blommaert

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie.

Blok Security Mecanics

Herenthoutseweg 145 -2200Herentals

Blok Security is een klein bedrijf met uitgebreide mogelijkheden en dienstenOnze slogan is niet voor niets " veiligheid en comfort voor woning en bedrijf "Wij bieden u een gamma dat start met het bijmaken van een sleutel tot hetvervangen van...

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Booischotse Metalen

Broekmansstraat 36 -2221Heist-op-den-berg

Booischotse Metalen nv. Handel in metalen voor bouw - en metaalconstructie

Jvr Technics

Bethaniëlei 37 -2970Schilde

Cnc draai en freeswerk,schuren van RVS, toelevering NON-ferrometalen ALKOMETAL aluminium,koper,messing,roestvrijstaal,platen,staven,profielen,draaiwerk,freeswerk,conventioneel,cnc,knippen,verzagen,schuren,borstelen,platstaaf,rond,vierkant,technische