U zocht op: aluminium profielen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Act In Time

Satenrozen 20 -2550Kontich

Act In Time is sinds bijna 20 jaren actief in laag- en middelgroot-vermogen-aadrijftechniek, dwz in het beheersen van bewegingen in draaiende machines.Deze puur technische benadering ligt aan de basis van onze commerciële activiteit: groothandel ...

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Stas Belgium

Boomsesteenweg 36f -2627Schelle

Stas is fabrikant en leverancier van:Transportrollen, Trommels, TrommelmotorTrogstellen, Bandschrappers, StuurrollenBandoverkapping/Verzinkt-Kunststof-RVS ...Lagerblokken (Staal-Kunststof-RVS-Alu)

Isotech

Schaliehoevestraat 10a -2220Heist-op-den-berg

Isotech, uw specialist voor de thermische isolatie van aluminium profielen

Solution

Kernenergiestraat 53 -2610Wilrijk (antwerpen)

Solution nv levert creatieve oplossingen voor musea, evenementen en beurzen.

Project 17

Onze-lieve-vrouwstraat 12 -3020Herent

Design Expo Systems

Sint-martinusweg 189 -1930Zaventem

U zoekt een originele blikvanger! Wij bieden in exclusiviteit het Smart Stand Concept waarbij U prijsgunstig een maatwerkstand kunt verkrijgen Pop-ups, displays, bannersystemen Multimediazuilen, balies, folderhouders...

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.