U zocht op: aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Raamwinkel

Rijksweg 5 -2880Bornem

Raamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Onze producten zijn van Belgische en Duitse kwaliteit, worden extra met staal versterkt en gemaakt op maat van jouw project.

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

De Compagnie

Puursesteenweg(bor) 313 -2880Bornem

Stoelen-barkrukken. Alle modellen, kleuren houtsoorten. Tafels, smeedijzer, inox,gietijzer, aluminium...Blad in massief hout(eik,notelaar,wengé,teak,...) Maatwerk:authentieke tafels oud hout blauwe steen.

Altrex Belgium

Puursesteenweg(bor) 335 -2880Bornem

Altrex: een merknaam die internationaal al meer dan 60 jaar garant staat voor veiligheid en innovatie. Een wereldspeler met een leidende positie in veel markten. Een positie gebaseerd op kwaliteit, kennis, ervaring, garantie en vooral ook ...

Safety Fence

Puursesteenweg(bor) 395 -2880Bornem

Bent u op zoek naar poorten in staal, aluminium of hout?Safety fence doet het allemaal voor u, met een professionele afwerking! Safety fence heeft de ervaring in huis om u de hoogstaande kwaliteit te bieden die u verwacht.