U zocht op: aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ld Metaaldesign

Overhaamlaan 25 -3700Tongeren

Sinds jaar en dag is LD Metaaldesign gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen, leuningen en diverse constructies in staal, inox en aluminium.

Ramenconstructie Corswarem

Vrijheidweg 1 -3700Tongeren

Alles voor ramen en deuren in aluminium.

Adc Solar Corswarem

Vrijheidweg 1 -3700Tongeren

Ons aluminium schrijnwerk past perfect bij hedendaagse en moderne architectuur, maar is ook ideaal voor een klassieke of rustieke woning. Bovendien kan je kiezen uit de meest uiteenlopende kleurencombinaties.

Kwadro

Luikersteenweg 186 -3700Tongeren

KwadrO is de referentie als het gaat over ramen en deuren in PVC, aluminium of hout.

Alu Design Corswarem

Vrijheidweg 1 -3700Tongeren

Doorheen de jaren zijn wij een vast begrip geworden in de sector van aluminium buitenschrijnwerk.Door onze passie voor kwaliteit, service en klantgerichtheid zijn wij de ideale partner voor uw project.

B & B - Promotions

Hasseltsesteenweg 321 -3700Tongeren

Tilkin Powder Coatings

Vrijheidweg 2 -3700Tongeren

Stralen, metalliseren, poederlakken.. Een van de grootste ovencapaciteiten van België! Tilkin Powder Coatings Tilkin Powder Coatings blastingworks, stralen, staalstralen, zandstralen, grenaillage, metalliseren, metallisation, zinkprojectie, schoopage

Hormann Belgium

Vrijheidweg 13 -3700Tongeren

Intelligente oplossingen voor een vlot werkverloop. Docklevellers, dockshelters, voorzetsluizen, flexibele snelloopdeuren en industriepoorten. Perfect op elkaar afgestemd en voor iedere situatie het passende systeem.