U zocht op: ambachtelijke bakker

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vikorn

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in België kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Smouts & Co

Generaal Slingeneyerlaan 119 -2100Antwerpen

Bakkerij Bossuyt

Oorderseweg 122 -2180Antwerpen

BOSS paints sa  Un instant svp Charger la page de dAcpart... verf, verftechnieken, decoratief, interieur, verftips, verfproducten, effectverven

Brood En Bakketbakkerij Peeters

Wilsonstraat 39 -2860Sint-katelijne-waver

Derde generatie ambachtelijke bakkerij. Voor eigen gebruik en voor derden zoals;koude bakkers, warenhuizen en superetten.Alle broodsoorten, taarten, gebak enz.

Bakkerij Den Troon

Troon 4 -2280Grobbendonk

Dit jaar vieren we alweer onze 10de verjaardag in de vernieuwde winkel en bakkerij. De familie Bierinckx staat nog altijd aan het roer van de zaak. Wim en Rik leiden nog steeds op ambachtelijke wijze de bakkerij en dit met behulp van machines.

Bakkerij Geert Verellen

Handelslei 192 -2980Zoersel

Wij zijn een artisanale bakkerij, gelegen in Sint-Antonius Zoersel in Antwerpen. Bakker Geert en zijn vrouw Sandra zijn al de vierde generatie bakkers en kunnen dus garant staan voor lekkere producten met een artisanale toets.

De Kielse Bakker

Landbouwstraat 63 -2020Antwerpen

La Lorraine Antwerpen

Toekomstlaan 16 -2900Schoten

Groothandel in de bakkerij, levering aan kleinhandel. Industriële bakkerij: zorgt voor erg lekker brood en gebak. Van De Peer: taalkeuze bakkerij, bakker, brood, taart, groothandel

Bakker Wim

Conscienceplein 16 -2850Boom

Divero

Kerklei 29 -2960Sint-job-in-'t-goor

Bij ons kan U steeds terecht voor een taart met een persoonlijke toets zoals een foto enz.We leveren ook aan andere bakkers, restaurants, traiteurs, hotels, scholen enz.