U zocht op: appartementsbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouw- En Houtonderneming Verstraete

Zwaaikomstraat 34 -8800Roeselare

naast renovatie en restauratie is Verstraetebouw meer dan een beetje een specialist in de nieuwbouw...

Verhelst Engineering

Moerdijkstraat(s.b.v.) 5 -8710Wielsbeke

Verhelst bouwcoordinatie is de tussenpersoon voor de verschillende betrokkenen tijdens het bouwproces van zowel nieuwbouw als renovatie en dit op maat van de klant.

Potrell

Sasstraat 5 -8870Izegem

Projectontwikkelaar POTRELL ontwikkelt sites tot plaatsen waar het aangenaam wonen, werken en leven is. We transformeren afbraakpanden en leegstaande gebouwen tot hedendaagse woonentiteiten.

Maxhome

Jan Palfijnstraat(kor) 22 -8500Kortrijk

Bij Maxhome hechten we veel belang aan correcte afhandeling, respect en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren professionals helpt je graag verder.

Bouwonderneming Damman

Breestraat 19 -8540Deerlijk

Samen met onze ploeg van trouwe medewerkers staan wij garant voor een correcte uitvoering binnen de vooropgestelde termijn.Kwaliteit, dynamiek en het menselijke aspect zijn onze grootste troeven.

Group Verbeke

´t Lindeke 13 -8880Ledegem

Diepsonderingen Verbeke voert sonderingen, pressiometerproeven, boringen, veldproeven en talrijke laboproeven uit.

Algemene Ondernemingen Van Tornhaut

Steenweg Op Deinze 122 -9880Aalter

Van Tornhaut is één van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in projectontwikkeling en herbestemmingsprojecten.

Bremhove

Hille 184 -8750Zwevezele

Bremhove Real Estate maakt deel uit van de investeringsgroep van ondernemer Joris IDE.Deze dochteronderneming beheert en ontwikkelt het eigen vastgoedpatrimonium.De bedrijfstak is gegroeid uit de historiek aan overnames en fusies binnen de groep.

Bouw Paul Huyzentruyt

Grote Heerweg 2 -8791Waregem

Algemeen aannnemer `Bouw Paul Huyzentruyt` te Waregem, heeft reeds 4 generaties ervaring in het bouwen van appartementen en woningen.U kunt bij ons terecht voor eengezinskoopwoningen, traditionele woningbouw en sleutel-op-de-deur woningen.

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Stedec

Moorseelsesteenweg 7 -8800Roeselare

Stedec Stedec NV Prefabstudie,Coelus,Stabiliteitsstudie,Ingenieursbureau,Beton,Betonstudie,Architectonisch beton,Ingenieur,Stedec,Staalstructuur,Betonstructuur,Funderingstechniek,Fundering,Industriebouw,Appartementsbouw,Woningbouw,Ingenieur architect

Prefaton

Durmelaan 5 -9880Aalter

Frans Verhulst & Zoon NV - Bouwkantoor Verhulst NV frans, tony, verhulst, zoon, bouwkantoor, trappen, predallen, wanden, balken, kolommen, silexpanelen, sierbeton, villabouw, appartementsbouw, industriebouw, scholenbouw, graafwerken, funderingswerken

Arch_id Architectenvenn

Gentstraat 42 -9800Deinze

De architectenvennootschap legt zich toe op architectuur ingeplant in zijn omgeving met respect voor het bestaande en het duurzaam bouwen. Nieuwbouw, renovatie, verbouwing en interieur worden vanuit deze visie gerealiseerd. Herbes

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Damman Construct

Oudenaardestraat 162 -9870Zulte

Homepage - Damman Construct Welkom op de website van DAMMAN CONSTRUCT-NIEUWBOUW-APPARTEMENTSBOUW. Bezoek onze website en laat U door onze troeven en realisaties overtuigen van de door ons geleverde kwaliteit. DAMMAN CONSTRUCT-NIEUWBOUW-APPARTEMENTSBO

Verhulst Invest

Stationsstraat 45 -8780Oostrozebeke

Frans Verhulst & Zoon NV - Bouwkantoor Verhulst NV frans, tony, verhulst, zoon, bouwkantoor, trappen, predallen, wanden, balken, kolommen, silexpanelen, sierbeton, villabouw, appartementsbouw, industriebouw, scholenbouw, graafwerken, funderingswerken

Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.

Bouwwerken Peter Maes

Nijverheidstraat 13a -8770Ingelmunster

Bouwwerken Peter Maes in Ingelmunster is gespecialiseerd in Industriebouw, handelscentra, renovaties, verbouwingen, appartementsbouw, metselwerk, bekisting en ijzervlechtwerk .