U zocht op: appartementsbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Huysman Bouw

Stationsstraat 83 -9900Eeklo

Huysman Bouw staat voor meer dan 45 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen.

Algemene Ondernemingen Van Tornhaut

Steenweg Op Deinze 122 -9880Aalter

Van Tornhaut is één van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in projectontwikkeling en herbestemmingsprojecten.

Bremhove

Hille 184 -8750Zwevezele

Bremhove Real Estate maakt deel uit van de investeringsgroep van ondernemer Joris IDE.Deze dochteronderneming beheert en ontwikkelt het eigen vastgoedpatrimonium.De bedrijfstak is gegroeid uit de historiek aan overnames en fusies binnen de groep.

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Tricon

Bilksken 12 -9920Lovendegem

Tricon : appartement - bouwgrond - woningen - studentenkamers - opbrengsteigendom te koop in Gent, Brugge, Nieuwpoort Tricon : appartement - bouwgrond - woning - studentenkamer - opbrengsteigendom - te koop in Gent

Bouwkantoor Danneels

Sint-baafskerkstraat 1 -8200Brugge

Gronden, nieuwbouw, appartementen.

Prefaton

Durmelaan 5 -9880Aalter

Frans Verhulst & Zoon NV - Bouwkantoor Verhulst NV frans, tony, verhulst, zoon, bouwkantoor, trappen, predallen, wanden, balken, kolommen, silexpanelen, sierbeton, villabouw, appartementsbouw, industriebouw, scholenbouw, graafwerken, funderingswerken

Arch_id Architectenvenn

Gentstraat 42 -9800Deinze

De architectenvennootschap legt zich toe op architectuur ingeplant in zijn omgeving met respect voor het bestaande en het duurzaam bouwen. Nieuwbouw, renovatie, verbouwing en interieur worden vanuit deze visie gerealiseerd. Herbes

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.