U zocht op: architect interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vk Group

Brugsesteenweg 210 -8800Roeselare

VK is actief in vier marktsegmenten: Healthcare, Buildings, Industry en Infrastructure. We bieden onze klanten een totaalpakket onder een dak: masterplanning, architectuur, engineering, interieur en landscaping.

Anphi Interieurburo

Kazantstraat 8 -8760Meulebeke

Binnenhuisarchitecten | overige zakelijke dienstverlening; n.e.g.

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Stijn Ontwerpt

Lieven Bauwensstraat 6 -8570Anzegem

Demeulemeester

Moorselestraat 114 -8560Wevelgem

Kurt Demeulemeester Interieur Architect Kurt Demeulemeester Interieur Architect Kurt Demeulemeester, Kurt, Demeulemeester, architect, Wevelgem, architectuur, kunst, interieur, architect, keuken, badkamer, leefruimte, trendy, klassiek, tuinen, totaal

Pascalini Project & Partners

Posthoornstraat 78 -9870Machelen

Interieur architect

Verbrugghe Interieur-maatwerk

Potaardestraat 8 -8870Izegem

Een interieur op jouw maat en ambitie.

Idee Home Deconinck

Otegemstraat(z) 98 -8550Zwevegem

Idee Home staat garant voor een kwalitatief design volgens de wensen en het budget van de klant. We zijn als interieurbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogstaande projecten!

Abc Projects

Ingooigemplaats 5 -8570Anzegem

Anja Verroeye en haar team van ABC Projects gaan bij elk interieurontwerp op zoek naar de perfecte harmonie tussen rust en balans. Daarbij is ons oog voor de esthetiek van een interieur en het praktische leefcomfort ervan cruciaal.

Kong-cept

Beverensestraat 8 -8850Ardooie