U zocht op: architect

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Desmedt Architecten

Paul Van Ostaijenlaan 5 -3001Heverlee

Welkom bij desmedt architecten! We zijn een enthousiast team waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit: studentenresidenties, sociale huisvesting, kantoren, groepswoningbouw, particuliere woningen, ...

Berben.biront Architecten

Naamsesteenweg 197 -3001Leuven

Wil je een appartementsgebouw of studentenresidentie laten bouwen of verbouwen? Ook dan kan je rekenen op onze persoonlijke totaalaanpak en diepgaande expertise.

Anankei

Grauwmeer 1 -3001Heverlee

Anankei is een dynamisch bedrijf dat ICT-consultants ter beschikking stelt van ondernemingen. 
Dat doen we snel en doelgericht, met veel aandacht voor het menselijke en het technische aspect. Zo zorgen wij voor een ‘klik’ tussen u en de consultant.

Dmoa Architecten

Erasme Ruelensvest 21c -3001Leuven

Wij houden van rust en stilte.Daarom hebben we besloten onze telefoonlijn stop te zetten.Wil je ons bereiken? Probeer eerst en vooral een mailtje!

Ibeve - Regiozetel Heverlee

Interleuvenlaan 56 -3001Heverlee

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Wanzl

Ambachtenlaan 36 -3001Heverlee

Met Wanzl kiest u voor een leverancier voor de realisatie van uw hele winkel.Misschien kent u onze inkoop- en transportwagens of onze klantengeleidingmaar Wanzl kan heel wat meer voor u doen.Samen met onze branchespecialisten en ...

Demagro

Ambachtenlaan 13 -3001Leuven

Vandaag is Demagro een gevestigde waarde in de regio waar de elektricien, de architect en de doe-het-zelver terecht kunnen voor alle elektrische installatiematerialen, verlichting, elektrotoestellen, kortom alles met elektriciteit .

Qraqon

Tervuursesteenweg 232a -3001Leuven

Zenjoy

Naamsesteenweg 187 -3001Leuven

Ae

Interleuvenlaan 27 B -3001Heverlee

Architectuur for business ict application engineers architectuu architectuur business ict alignment architects enterprise consulting project software engineering technical framework...