U zocht op: asbestinventaris

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kuub-experten

Oude Straat 18 -9800Deinze

Als vastgoedexperten richten we ons tot aannemers, architecten en bouwpromotoren als studiebureau voor plaatsbeschrijvingen, asbestinventarisering en sloopopvolgingsplannen van vastgoed. We taxeren eveneens in opdracht van banken en notarissen.

Demolition & Brownfield Solutions

Rijvisschestraat 124 -9052Zwijnaarde

Demolition & Brownfield Solutions heeft zich in de eerste plaats toegelegd op de professionalisering van projectmanagement in de domeinen sloop-, asbest, en brownfieldprojecten.

Gebran

Frans Uyttenhovestraat 5 -9040Gent

Na enkele jaren als collega’s te hebben samengewerkt bij een bodemsaneringsdeskundige hebben Paul Leijten en Nick Pays Gebran opgericht in 2005. Vanaf 2014 hebben we ons team versterkt met Hans Baillieul.

Keurdesk

Mariakerksesteenweg 38 -9031Gent

Bij Keurdesk hanteren we vaste prijzen voor uw EPC keuring. Zo weet u steeds op voorhand wat u moet betalen voor een EPC attest. Uw huis in goede handen.

B2asc

Camille Van Der Cruyssenstraat 34-36 -9850Deinze

B2ASC is een jong en dynamisch studiebureau dat is gespecialiseerd inde coordinatie voor bouw, brownfieldontwikkeling, asbest- en sloopwerken.

S2 Consult

C. Fremaultstraat 50 -9810Nazareth

S2 Consult - uw energieprestatiecertificaat partner. Wij maken voor u een kwaliteitsvol EPC attest op tegen een competitieve prijs binnen de afgesproken termijn.S2 Consult - uw consultancy partner voor bedrijfspreventie en welzijn op het werk.