U zocht op: asset management

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Softwareone Belgium

Esplanade 1 -1020Brussel 2

SoftwareONE is a leading global provider of end-to-end software and cloud technology solutions, headquartered in Switzerland.

Creditsafe Belgium

Steenweg Op Zellik 12 -1082Sint-agatha-berchem

Creditsafe - De meest gebruikte leverancier van handelsinformatie helpt u uw kredietrisico`s daadwerkelijk te minimaliseren & uw commerciële activiteiten te doen groeien.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Altares - Dun & Bradstreet

Keizer Karellaan 576 -1082Sint-agatha-berchem

De Altares D&B-database is met bedrijfsinformatie over 300 miljoen ondernemingen een onuitputtelijke bron van waardevolle data. Samen met partners over de hele wereld zorgen wij voor wereldwijde dekking met lokale diepte van onze data.

Ultimo Belgium

Schaliënhoevedreef 20 -2800Mechelen

Ultimo Belgium biedt bedrijfsondersteunende oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties op het gebied van Facility Management, Maintenance Management, IT Service Management en Infra Asset Management.