U zocht op: audio ervaring

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Luyten

Alf.van Den Sandelaan 18 -2970Schilde

LUYTEN is een team, gespecialiseerd in het MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES airconditioning materiaal, met ervaring sinds 1988.LUYTEN is de exclusieve invoerder & verdeler van het MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES airconditioning materiaal.

Delta Electro Security Systems

Langestraat 222 -2240Zandhoven

Reeds meer dan 20 jaar ervaring in het vakkundig installeren van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging.

Blue Heat

Kievitlaan 6 -2820Bonheiden

Onderhoud en verdeler van platenwarmtewisselaars in alle bedrijfssectoren zoals scheepvaart, chemie, voedingsindustrie en farmacie. Ervaring met alle merken en typen zoals Schmidt-Bretten, Bleu Hero, Api Heat Transfer, enz.

E-worx

Hoogzand 48 -2235Hulshout

Electric Worx is een jong, zeer dynamisch installatiebedrijf voor elektriciteit en domotica met een berg ervaring en invalshoeken uit verschillende sectoren.

Novid

Herman De Nayerstraat 1 -2550Waarloos

Wij verhuren, leveren en installeren zowat alle soorten beeldschermen en geluidsapparatuur.Behalve jarenlange ervaring en kennis van zaken, is onze grootste troef ongetwijfeld creativiteit.

Electriciteitswerken Piessens

Houtheide 20 -3150Haacht

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwe installaties, renovatiewerken als herstellingen en dit tegen de beste tarieven en met een perfecte afwerking. Tevreden klanten zijn voor ons van primordiaal belang

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.