U zocht op: audit

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


E-ster

Willem Wenemaerstraat 46 -9000Gent

Ik help industriebedrijven om de werkingskosten van perslucht- en vacuüminstallaties te verbeteren.

Belgian Quality Association

Technologiepark-zwijnaarde 7 -9052Gent

BQA NV werd door de Vlaamse minister van economie aangesteld als auditbureau om na te gaan of een dienstverlener kwaliteitsvol werkt .

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Doval

Ferdinand Van Hoeymissenstraat 15 -9451Kerksken

Uw comfort is mijn zorg. Zuiniger en veiliger verwarmen begint bij een regelmatig nazicht van je ketel. Ik doe dit grondig, zorgzaam en voor een correcte prijs.

Partners @ Work

Mespelarestraat 12 -9200Dendermonde

Partners @ Work biedt een volledige adviesverlening rond arbeidsveiligheid en Preventie. Wij helpen uw preventieadviseur bij het uitbouwen van het preventiebeleid, geven ondersteuning in de opmaak van het GPP, risicoanalyses, audits, VCA, enz.

Vcca

Kalkensteenweg 9 -9230Wetteren

Het Veiligheidsconsultancy & adviesbureau VCCA, is een studiebureau met jarenlange ervaring, gespecialiseerd in Veiligheidscoördinatie, EPB –Verslaggeving, EAP –Energieaudits, VCA** -begeleiding van bouwondernemingen en algemene bouwcoördinatie.