U zocht op: auto verhuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Defib Belgium

Uitbreidingstraat 84 -2600Antwerpen

Buko verhuur ruimte op maat units schaftwagens opslag- materiaalcontainers buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainer buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainers...

Heavy Lifting & Handling

Oude Leeuwenrui 39 -2000Antwerpen 1

Heavy Lifting Handling is de specialist in het organiseren en uitvoeren van industriële verhuizen. Voor Heavy Lifting Handling is geen tunnelkoker te groot, geen container te zwaar, geen brug te lang, geen kraan te hoog, geen mach

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Eco Toilet

Ambachtsstraat 1 -2390Malle

ECO Toilet is één van de grootste dienstverleners op het gebied van verhuren, leveren, reinigen en het in beheer nemen van tijdelijk sanitair. Of het nu gaat om uw evenement, feest, recreatieterrein, of bouwplaats ECO Toilet heeft voor uw gasten...

J.m.c. Containers

Kelderveld 20 -2500Lier

JMC containers verhuurt afval containers met een zeer flexibele en correcte service en dit aan een zeer voordelige prijs. Dit kan zowel tijdens de week als zaterdag.Wij beschikken over 3 containerwagen en een 100-tal containers.

Vio

Krijgsbaan 241 -2070Zwijndrecht

VIO bvba is de VERHUIS-, VERHUUR-, VERVOER- en OPSLAGSPECIALIST in uw buurt !!! Maar ook voor tentenverhuur, verkoop van verhuismateriaal, e.a. ... kan u bij ons terecht.

Taxi Deurne

Deken Jozef Lensstraat 24 -2100Deurne (antwerpen)

Taxi en Luchthavenvervoer regio Deurne en Antwerpen.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

Riba Rent

Industrielaan 6 -2960Brecht

Riba Rent staat bekend voor de verhuur en verkoop van bouwmachines en -toebehoren. Zo voorzien wij uw bouw van zowel klein materiaal tot de volledige werfinrichting.

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.