U zocht op: autocarbedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Scancar

Boomsesteenweg 375 -2610Wilrijk (antwerpen)

Scancar staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal permanent bijgeschoolde medewerkers..

De Decker - Van Riet

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER – VAN RIET is een groep van bedrijven met activiteiten in het openbaar vervoer, in opdracht van De Lijn, en tanktransport over de weg voor de scheikundige industrie

Keolis Belgium

De Béjarlaan 5 -1120Brussel

Keolis is de grootste private operator in België in het bezoldigde personenvervoer. U zoekt busvervoer voor een groepsreis, of u wilt een bus huren voor een schoolreis of een uitstap, dan bent u bij Keolis aan het juiste adres

Lauwers

Nijverheidsstraat 17 -2530Boechout

Vandaag is Reizen Lauwers marktleider in het organiseren van begeleide autocarvakanties. Het huidige assortiment omvat voor elk wat wils: meerdaagse autocarvakanties, wintersportvakanties, citytrips, autocar/vliegtuigvakanties, fietsvakanties,... .

Patsy Tournoy Coach Company

Paardenweidestraat 1 -1861Meise

PATSY TRAVEL is een autocarbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van autocars en bussen met ervaren bestuurder. Voor vele soorten vervoer kunnen wij u naar uw wensen een aangepaste autocar of bus verhuren.

Patsy Coach

Paardenweidestraat 1 -1861Meise

Uw partner voor all citytrips.Een autocarbedrijf, gespecialiseerd in het verhuren van autocars en bussen met ervaren bestuurder.