U zocht op: automaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Koffie F. Rombouts

Antwerpsesteenweg 136 -2630Aartselaar

De Rombouts koffies zijn vertegenwoordigd in de retailsector en de horeca met specifieke productgamma’s en diensten voor deze markten. Een deel van de productie is bestemd voor de uitvoer via partners, maar ook voor postorderverkoop.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Vanas Engineering

Zwaluwbeek 3 -9120Melsele

Als specialist in magazijninrichting biedt Vanas Engineering diverse types rekken, semi-automatische opslagsystemen als verticale liftmachines of paternosterkasten, vending machines, software en logistieke software.

Charlier - Brabo Group

Boomsesteenweg 28 -2630Aartselaar

Charlier-Brabo Group NV (in ‘t kort CBG) is een commercieel familiebedrijf voor import en distributie van FOOD en NON-FOOD producten.

Sip-well

Technologielaan 3 -1840Londerzeel

ALLE watercooler types... en meer! Leveringen en plaatsingen in heel Belgi?. Reeds vanaf 1? per dag!

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Timani

Duffelsesteenweg 46 -2860Sint-katelijne-waver

Wij zijn de enige verdeler van rookwaren in de streek, en wij kunnen meerdere leveringen doen per week met een prima service.Dit alles gebeurt tegen de beste voorwaarden.

Coffee And Co - Smets Automaten Service

Blarenberglaan 23 -2800Mechelen

Smets Automaten is gespecialiseerd in koffiezet- systemen en automaten voor warme dranken, frisdranken en snacks, aangepast aan de noden van uw bedrijf.

Architektenbureau Ryckaerts En Partners

Kapucinessenstraat 19 -2000Antwerpen

ARP Brouwers bvba ARP Brouwers bvba arp, brouwers, vending, yeasu, palstar, winfakt, fas, jofemar, verkoop automaten, automaat, automaten, broodautomaat, drankautomaat, snoepautomaat, herstelling,radio,Erik,arp's-beginscherm,batterijen,zend,ontvangst

Cws-boco Belux

Berchemstadionstraat 78 -2600Berchem (antwerpen)

CWS-boco bekleedt een leidende positie op de markt van sanitaire hygi?ne, Huur bv onze handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygi?ne of wet floor mops.Wij staan in voor de bijkomende service en dienstverlening.

Selecta

Rijksweg(bor) 10 -2880Bornem

We bieden een reeks uitgekiende concepten om mensen via automaten te verwennen met een lekker kopje koffie of thee, een warme beker soep, frisdranken, snoep, snacks, een broodje gezond en andere dagverse producten!!

Autobar Belgium

Boomsesteenweg 73 -2630Aartselaar

Opgericht in 1966, behoren wij sinds 1983 tot de Internationale Autobar-groep, gevestigd in Londen. Door de Europese éénwording vinden immers steeds meer bedrijven elkaar in grote samenwerkingsverbanden. De Autobar-groep bestaat uit een 50-tal..

Royco

Rijksweg 16 -2870Puurs

SoepautomatenPauze nodig 1 druk op de knop en je heerlijk Royco-soepje komt eraan!Van effici�nt pauzeren gesproken! Ontdek hier onze mooie en handige Royco-automaten!

Cofiserv

Boterlaarbaan 108 -2100Antwerpen

Een vlotte start van de dag, thuis of op de werkplaats. Koffie is niet meer weg te denken uit uw werkomgevingOmdat wij volledig onafhankelijk werken, kunnen wij een zeer ruim assortiment aan automaten en voedingswaren aanbieden.