U zocht op: automatisering van gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.

Electro Didier Vanhoutte

Vijvedreef(s.b.v.) 2 -8710Wielsbeke

Zodra u ons uw plannen heeft voorgesteld, denken we met u mee om het resultaat te optimaliseren en de realisatie vlot te laten verlopen.

Elektro Dhaenens

Lange Akkerstraat 44 -9800Deinze

Onze 30 jaar ervaring binnen onze sector heeft ons niet alleen de klassieke installaties leren kennen. We hebben ook de evolutie gezien naar de huidige systemen en technieken. De evoluties binnen ons vakgebied volgen we dan ook op de voet op.

Decalec

Waalstraat 112 -9870Zulte

Sedert 1995 is de b.v.b.a. Decalec actief in algemene elektriciteit, automatisatie, bordenbouw en HVAC. In onze afdeling Bordenbouw-HVAC staat een gespecialiseerd team steeds garant voor ontwerp en opmaak van stuur- en verdeelborden op maat.

V.m.a.

Kortrijksesteenweg 14 -9830Sint-martens-latem

VMA nv een projectintegrator en elektrotechnisch installatiebedrijf, verzorgt studie en uitvoering van elektrotechnische totaalprojecten voor kantoorgebouwen, nutscomplexen en industriële sites...

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Job 7

Steenweg 295 -9810Nazareth

Job 7Verzorgt sinds begin 2008 elektrische installaties voor particulieren en industrie in oost en west vlaanderen.

Vandorpe Luc

Emiel Clausstraat 6 -8793Waregem

elv Electronica Luc Vandorpe Waregem specialist in automatisatie garagepoorten en hekkens elv, Luc Vandorpe, Automatisatie, Waregem, camera's, toegangscontrole, rolluiken, garagepoorten, hekkens, videofonie, camerabewaking, elektrisch slot, codeklavi

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.