U zocht op: automatisering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G.i.a.

Industrieterrein Kanaal-noord 1161 -3960Bree

Wij ontwikkelen, maken en distribueren oplossingen voor gebouwautomatisering en stekerbare bekabeling voor kantoren, hotels, scholen, zorginstellingen, industrie en winkels.

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Kathagen

Toekomststraat 4 -3960Bree

Uw partner voor alle oplossingen voor cleaning, heating, perslucht en minitransport. Oplossingen d.m.v. advies, kwalitatieve producten en hoogstaande service. Zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat.

E & L

Nieuwstadstraat 10 -3960Bree

Vanuit het centrum van Bree ondersteunt E&L ondernemers op alle mogelijke aspecten van boekhouding en fiscaliteit.

Hertogs Engineering

Industrieterrein Kanaal-noord 1306 -3960Bree

Hertogs Engineering herstelt, onderhoudt en verkoopt elektromotoren, motorreductoren, pompen en toebehoren voor kleine en grote ondernemingen. Maar ook particulieren zijn welkom.

A.b.s.l.

Kerkstraat 34 -3960Bree

ABSL staat voor automatiserings-, besturings- en solartechnieken Lipkens:wij zijn uw betrouwbare partner bij alle installaties die met zonne-energie en automatisering te maken hebben. Daarnaast kunt u ook op ons een beroep doen voor alle kleine ...

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.