U zocht op: automatisering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electrical Installationworks Verstraete

Industrieweg 122 -9032Wondelgem

Samen met onze partners realiseren wij ‘turn key’ de volledige industriële machine of installatie. Van engineering tot ingebruikname. Naast het elektrotechnische gedeelte coordineren we de mechanische opbouw en de civiele engineering.

Etilec

Traktaatweg 13 -9000Gent

Snelheidsregelaars, wisselstroom en gelijkstroom.Vermogenselektronica, softstartersIndustrieële automatisering, PLC besturingen.Elektrische schakel en sturingsborden.Elektrische retrofit van bestaande machinesAutomatiser

Air Compact Belgium

Brusselsesteenweg 427 -9050Gentbrugge

Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten

Bruggeman - De Cock

Orchideestraat 26 -9041Gent

Ons team staat sinds jaar en dag borg voor een professionele fabrikatie, plaatsing en afwerking van een breed gamma van ramen, deuren, veranda`s, poorten, luiken, rolluiken en zonweringen.

Perdum

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Perdu is de trotse ontwikkelaar van het PERDUM platform. Dit PLC systeem biedt een totaaloplossing voor de automatisatie van automotieve toepassingen op 12 en 24V. Wij ontwikkelen zowel de hard- als software.

De Roeve Industries

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Met onze vier competentiecentra en aan de hand van een gestructureerde projectaanpak ontwikkelen, bouwen en implementeren we een totaaloplossing op maat op vlak van productieautomatisering.

Ames

Finlandstraat 5 -9940Evergem