U zocht op: automatiseringsbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Gmi Group

Nijverheidsstraat 13 -2260Oevel

Wij ondersteunen uw bedrijf bij de optimalisatie van uw operationele processen en administratieve organisatie en helpen u om beslissingen te nemen op basis van informatie.

Computer Portrait Systems

Boomsesteenweg 2 -2627Schelle

Ons professioneel team biedt u een gevarieerd aanbod van diensten, oplossingen, prototypes, producten, systemen en modificaties op gebied van: explosieveiligheid en veiligheid.

Honeywell Europe

Hermeslaan 1h -1831Machelen (brab.)

Honeywell maakt woningen, gebouwen, industrieterreinen en luchthavens efficiënter, veiliger en comfortabeler. Onze producten, oplossingen en diensten omvatten beveiliging, sensors, draadloze technologie en realtime-gegevensbeheer.

Wohrle Belgium

Brusselsesteenweg 259 -2800Mechelen

Wöhrle Belgium B.v.b.a. meer dan 20 jaar uw gespecialiseerde leverancier van mens-machine-interfaces voor PC en PLC sturingen.

Muylle Engineering

Oostlaan 19 -8850Ardooie

Muylle Engineering werd opgericht in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde op gebied van automatisering

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Control & Protection

Neerlandweg 25 -2610Wilrijk

Onze missie is om langdurige partnerships op te bouwen met onze klanten door ze de expertise en kwalitatieve oplossingen aan te bieden die ze nodig hebben om de competitie altijd één stap voor te zijn.

Rockwell Automation

De Kleetlaan 12a -1831Machelen (brab.)

Rockwell automation belgium luxembourg...

Pics

Middelmolenlaan 110 -2100Deurne (antwerpen)

Pics uw partner in automatisering en regeltechniek west, cd automation, adroit, meet- en regeltechniek...

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Aucxis

Zavelstraat(ste) 40 -9190Stekene

RFID (Radio Frequency IDentification) is een technologie die gebruik maakt van een radiosignaal voor de identificatie en tracking en tracing van objecten, dieren of personen.

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...

Jorosoft

Boudewijnlaan 14 -8300Knokke-heist

Creatief in software oplossingen… en dat mag je vrij letterlijk nemen.Jorosoft vindt voor elke uitdaging wel een oplossing.

Technolec

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Technolec uit Temse is een value added distributeur van producten en componenten. Technolec heeft twee business Units: Industriële Data Communicatie en Power Products.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Beckhoff Automation

Klaverbladstraat 11 B22 -3560Lummen

Beckhoff realiseert open automatiseringssystemen, gebaseerd op PC gestuurde technieken. Ons productengamma omvat IPC’s, embedded PC, I/O en veldbus componenten, servodrives, motoren en automatiseringssoftware bestaande uit PLC, NC PTP, NC I en CNC.

Lanicad Cadburo

Leopoldlaan 55 -9900Eeklo

LANICAD ontwerpt uw installatie tot in de puntjes. Wij beschikken over de nodige kennis, tools en medewerkers om de volledige studie van een project tot een goed einde te brengen

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

A & W Winnen

Boomgaardstraat 22 -3440Zoutleeuw

Weegschalen voor de fruit- en groentenboer, de bakker, de winkelier, slachthuizen en versnijzalen. De fabrikant van ... vleesbereidingen, betonproducten, bloem en meelproducten, ... Bouwen van kleine en middelgrote ...

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Mr Automation

Langerei 41 -8000Brugge

Als erkend Rockwell Automation (Allen Bradley) integrator hebben wij een jarenlange ervaring met sturingen in de meest uiteenlopende sectoren en applicaties.

Cegelec

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Cegelec is een internationale onderne-ming die technologische diensten enoplossingen levert aan bedrijven enoverheden.Cegelec biedt doeltreffendeoplossingen aan op de volgende gebie-den: Energie, Elektriciteit, Automati-sering ...

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Michiels

Stationsstraat 155 -2235Houtvenne

Bij Michiels zit je goed.Kopie - print - fax - scannen - archiveren - documentenbeheer.Kwaliteit en service, Garantie naar de toekomstOplossingen op maat. Huurformules op maat.

Cdc Automatisatie

Meensesteenweg 542 -8800Rumbeke

CDC automatisatie is reeds jaren gespecialiseerd in de programmatie van Siemens PLC’s, DRIVES en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn actief binnen een brede waaier van sectoren.

Elenco

Slamstraat 5 -3600Genk

Elenco is gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering en alles wat daarbij komt kijken. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken waarmee wij onze klanten helpen hun producten sneller, preciezer en veiliger te produceren.

Brelco

Lodderstraat(eik) 14b -2880Bornem

Brelco,de one-stop spotvoor elektro

Dastronic

Diestsestraat 55 -3200Aarschot

Dastronic levert al 35 jaar oplossingen voor Supply Chain en Logistiek, en voor Proces-automatisering binnen industrie en building.Voor magazijnen en DC`s bieden wij een totaalpakket van ontwerp tot implementatie voor Auto-ID, Voice- en WMS-toepassi

Pepperl + Fuchs

Metropoolstraat 11 -2900Schoten

Pepperl+Fuchs ontwikkelt en levert al decennia lang industriële sensoren en sensorsystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor gebruik in de automatiseringstechnologie

Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

Input For You

Bollinckxstraat 15 C -1070Anderlecht

Input for You maakt voor succesvolle ondernemingen een overstap mogelijk van werken met papier naar een gedigitaliseerde papierloze omgeving.

Master Chips

Industrielaan 4 -9320Erembodegem

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Bintz Technics

Brixtonlaan 23 -1930Zaventem

Your Partner in ... Industrial Automation Components and Systems

Agesys

Rue De Bawtia Rue De Bawtia -5081La Bruyère

index AUTOMATISATION ET GESTION DE SYSTEMES POUR L´INDUSTRIE AGESYSNos referencesInformations ContactActivites Tournee au depart vers la realisation d’automatismes pour l’industrie mecanique (programmation d’automates, realisation

S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Digital Impact

Britselei 62 -2000Antwerpen 1

Onze diensten: Van de ontwikkeling van uw huisstijl en grafische ontwerpen tot en met hosting, webdesign & development, CMS (Content Management System), ASP en .Net webapplicaties, SEO (Zoekmachine optimalisatie) en Internet Mark

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Audimat Automation

Théodore Rooseveltstraat 19 -1030Schaarbeek

Depuis plus de trente ans, nous sommes votre conseiller pour l`utilisation du matériel vibrant industriel. Qu`il s`agisse d`appliquer un vibrateur (électromagnétique, pneumatique, ou électromécanique), de convoyer ou tamiser par vibration, voir même

Turck Multiprox

Lion D'orweg 12 -9300Aalst

Multiprox is de Belgische dochter van de Duitse multinational TURCK. Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox uitgegroeid tot een aanbieder van totale automatiseringsoplossingen voor de Factory en Process industrie.

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

I.p.c. Europe

Rue Haute Voie(ver) 2 -4537Verlaine

Ensemblier industriel - Industrial assembler - IPC Europe

Angle Engineering

Risquons-toutsteenweg 540 -7700Mouscron

Impromat

Park Diamant 3 -2590Berlaar

Impromat = automatisatie met toegevoegde waarde Impromat = automatisatie met toegevoegde waarde Impromat Impromat, automatisatie, RMS, UCS, Chromatogramscanner, meten ioniserende straling Impromat,automatisatie

Connect & Transform

Koningin Astridlaan 144 -2800Mechelen

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`sMiniload systemenAutomatic storage & retrievalAutomatische hoogbouwmagazijnenPick to light en RF pickingPick to voiceWarehouse management systemenSysteemintegratorInterne transportsy

Bizzpro

Peutiesesteenweg 74 -1830Machelen (brab.)

BizzPro is de 360° ICT partner die jouw bedrijf ontzorgt van digitale kwesties. Het optimaliseren en digitaliseren van processen is onze expertise, het succesvol maken van jouw organisatie ons doel.

Uvo Technologies

Rozenlei 37 -2540Hove

UVO Technologies richt zich op het leveren van material handling systemen voor toepassingen in diverse sectoren binnen de transportmiddelen industrie.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Micronext

Rue Nouvelle Rue Nouvelle -6724Habay

Commeto

Veldhovenstraat 40 -3945Ham

COMmeto Veldhovenstraat 40 B-3945 Ham Belgium Tel: +32-13-67.75.14 Fax: +32-13-67.75.20 E-mail: info@commeto.be Diensten voor: Kleine en Middelgrote Ondernemingen (KMO's) Zelfstandigen Vrije beroepen Services for: Small and Medium-sized Enterprises (

Heveco

Eikelaarstraat 19a -3600Genk

Heveco is de specialist als het aankomt op bedrijfsautomatisering en industriele bordenbouw en elektriciteitswerken.

Electro Motor Service

Handelsstraat 10 -8630Veurne

ElectrobobinageVerkoop motorenElektromechanisch onderhoud & serviceAandrijftechniekNijverheid-en scheepselectriciteitOntwerp - engineering - opstart vanelektro - technische installatiesAutomatisatie & bordenbouw

Honeywell

Hermeslaan 1h -1831Machelen (brab.)

Honeywell maakt woningen, gebouwen, industrieterreinen en luchthavens efficiënter, veiliger en comfortabeler. Onze producten, oplossingen en diensten omvatten beveiliging, sensors, draadloze technologie en realtime-gegevensbeheer.

Bedrijvencentrum Hasselt

Prins-bisschopssingel 50 -3500Hasselt

regionaal economische ontwikkeling in Belgisch Limburg, regional economic development in the Limburg province of Belgium Welkom bij de GOM-Limburg overheid, government, Europa, Europe, België, Belgium, Vlaanderen, Flanders, Limburg, GOM, G.O.M., RDA,

Atb Electrotechniek

Mulk 155 -3930Hamont-achel

In zowel binnen- als buitenland staat ATB Electrotechniek uit Limburg al meer dan 30 jaar bekend als betrouwbare partner op het gebied van elektronische engineering.

Personalized Services In Automation

Aatsesteenweg 244 -7850Enghien

Description des services de Personalized Services in Automation : services, références, localisation et contacts de l'entreprise PS automation s.a. - Start Page

Gbo Automation

Rue De Bellaire 469 -5300Andenne

Agidens Infra Automation

Baarbeek 1 -2070Zwijndrecht

Agidens gelooft in vooruitgang, want Progress brings us together.

Janssens

Schagendreef 11 -2930Brasschaat

Debal

Kronemolenstraat 18 -8210Zedelgem

Elektro Debal is een professionele en hoogtechnologische ondersteuningin elektro technische installaties. Bij ons is veiligheid, service en perfecteafwerking een begrip.

Automation - Technique - Informatique

Route De Battice 71 -4890Thimister-clermont

Société Automation Electricité Informatique default.jpg automation,électricité,informatique,siemens,S7,allen-bradley,windows,réseau,profibus,telemecanique, câblage,automate,axeda supervisor,wincc

Bausch Datacom

Tiensesteenweg 56 -3360Bierbeek

Bausch Datacom is a settled name as far as development of communication products for the ICT and industrial market goes. The company was started in 1989 as the Belgian division of the Dutch HQs. Bausch Portal

E.c.a. Systems

Sur Les Thiers 11c -4890Thimister-clermont

Bureau DŽetudes Cammarata

Rue Jean Volders 36 -1420Braine-l'alleud

Brouns

Hoogstraat 43 -9308Aalst

Brouns bvba is werkzaam in het gebied projectmanagement, industriële automatisering, ICT en webtechnologie waaronder webdesign, hosting, domeinregistratie, internetconnectie als studiebureau-integrator te Aalst