U zocht op: automatiseringssystemen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Master Chips

Industrielaan 4 -9320Erembodegem

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

Turck Multiprox

Lion D'orweg 12 -9300Aalst

Multiprox is de Belgische dochter van de Duitse multinational TURCK. Initieel gespecialiseerd in sensoren, is Multiprox uitgegroeid tot een aanbieder van totale automatiseringsoplossingen voor de Factory en Process industrie.

Atb Automation

Langeveldpark-unit 11 -1600Sint-pieters-leeuw

Een team van specialisten, verdeeld over de afdelingen Power Transmission en Motion Control, richt zich op de verkoop en distributie van producten aandrijftechniek en besturingstechniek. Meer dan 60 jaar ervaring.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.