U zocht op: badkamer materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Niveka

Goormansstraat 31 -2242Zandhoven

Niveka is een innovatief bedrijf, dat zich focust naar oplossingen in het thuiscomfort. Vooral naar ouderen toe is het belangrijk dat ze zo lang als mogelijk thuis kunnen blijven wonen, met een minimum aan kosten.

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

Bouwcenter Dils

Nijverheidsstraat 12 -2235Hulshout

EEN HALVE EEUW VAKMANSCHAPAlle maatwerk in natuursteen, composiet en Dekton.Vloer- en wandtegels, sierschouwen, gas- en houthaarden

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Versani

Leopoldlei 7a Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Kiest u voor uw sanitair voor Versani, dan heeft u een enorme keuze aan mogelijkheden, materialen, vormen en gebruiksdoeleinden. En dit in alle prijs-, kwaliteitcategorieen. Het sanitairaanbod van Versani is afgestemd op complete badkamerinrichting.

Vertommen

Mechelbaan 667 -2580Putte

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of energiezuinige verwarmingsinstallatie?Bij Vertommen vind je alle nieuwe trends onder 1 dak. Onze medewerkers staan voor je klaarmet het nodige advies. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.